Въпроси и отговори

A. Събитието започва в 20:00ч. на 01 декември 2022г. Входовете ще отворят в 18:00ч., защото е необходимо техническо време всички билети дa бъдат проверени. За да се улесни процеса на проверка и допускане в залата, препоръчваме да пристигнеш възможно по-рано, за да избегнеш опашки.

А. Следните линии имат маршрути, които минават близо до Арена Армеец (Armeec Arena)/ Арена София (Arena Sofia)

 

До спирка “Спортна зала Арена Армеец”:

Автобус: 1, 3, 5, Е123, Е6

Тролейбус: 11, 4 

 

До спирка “Площад на авиацията”

Автобус: 1, 3, 5, 280, 305, Е123, Е6, Е84, Е184, Е73

Тролейбус: 11, 3, 4, 5

Не, но на определени места ще има обособени зони за пушене.

На територията на залата има определен брой паркоместа до запълване на капацитета.

Деца до 7-годишна възраст ще се допускат в залата без предварително закупуване на билет и без право на ползване на отделно място. 

За деца над тази възраст е нужно закупуване на билет, като ние препоръчваме да бъде в избран от вас сектор със седящи места за по-голяма ваша безопасност.

Лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. (Моля изтеглете и попълнете прикачения файл от тук)

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. 

Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи в деня на концерта – копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Билети се продават единствено на epaygo.bg и на касите на Easy Pay. 

Съветваме ви да не купувате билет от друго място, защото не можем да гарантираме неговата достоверност и валидност. Всеки билет ще бъде щателно проверяван на входа и посетители с дублиращи се билети няма как да бъдат допуснати до събитието.

Да, ако все още има свободни места.


Всички въпроси, свързани с билетите може да откриете тук: https://epaygo.bg/epaygo/faq